Maria Specialpedagogkonsult

Om oss

Specialpedagogkonsult grundades 2008 av specialpedagog Maria Engstam.

Våra specialpedagoger och speciallärare har många års erfarenhet av specialpedagogiska uppdrag på förskolor, skolor, universitet och Komvux. Vi har även erfarna logopeder, kuratorer, psykologer, studie- och yrkesvägledare samt rektorer.

Affärsidè

Specialpedagogkonsult är som ett smörgåsbord för förskolor och skolor där de kan plocka precis de spetskompetenser de behöver för att kunna utveckla sin verksamhet och utmana den att växa. Vi lyssnar ständigt in våra kunders behov och utvecklar företaget utifrån dessa. Hos oss får man mycket kvalitet för pengarna.

Vision

Vi vill möta alla Sveriges barn och elevers behov så att de kan utvecklas i sin fulla potential!

Värdegrund

  • Positivitet
  • Energi
  • Progressivitet

Positivitet – Vi skapar trygga relationer med våra kunder och har en positiv livssyn. Vi ser svårigheter som en möjlighet att utvecklas.

Energi – Vi är kreativa och tar initiativ till utveckling. Vi ser olikheter som en tillgång och problem som inspirerande utmaningar.

Progressivitet – Vi utvecklas och rör oss ständigt framåt. Stannar bara upp för att reflektera och utvärdera. Vi strävar alltid efter att bli bättre.

Våra styrkor

Våra högutbildade, erfarna medarbetare som älskar sitt arbete och tänder stjärnögon hos såväl barn som pedagoger, förskolechefer och skolledare.

Citat från en medarbetare:

”Varje dag jag arbetar för Specialpedagogkonsult är en bra dag. Vi kan konsten att göra det allra svåraste till en lek.”

Våra kunder

Vi har uppdragsgivare både i kommunala och fristående verksamheter. Förskolor, skolor, universitet och Komvux anlitar oss för både kortare och längre uppdrag.

Kontakta oss för frågor och konsultation.
Epost:
maria.engstam@specialpedagogkonsult.se
Telefon:
073-982 55 75

Kontakta oss för frågor och konsultation.
Epost:
maria.engstam@specialpedagogkonsult.se
Telefon:
073-982 55 75